Tyrskyturska

Kalakisa

Kalakisa 2006 on päättynyt!

Pääpalkinnon voitti tänä vuonna Katja Määttänen Kangasalalta 15,5 kg:n pallaksella. Onnea voittajalle!

”Kala nappasi reilun kolmenkymmenen metrin syvyydessä pohjaa vasten paukutettuun 500g:n Bilteman turskapilkkiin. Aluksi elikkoa luultiin vauraammaksi turskiloksi, mutta kun siimaa lähti ensimmäisen kerran puolalta vauhdilla, muuttui meininki veneessä. Porukan pienimpänä sain rohkaisevia ohjeita, kuten ”Mitä tahansa tapahtuukin, niin vavasta et päästä irti!”.” 2006 suurimman pallaksen pyytäjälle.

Turskasarjan voiton veivät Teemu Marttila ja Ruben Vuolasranta, 18,5kg turskalla. Seitisarjassa voittajaksi on julistettu Ahti Mäenpää 16,5kg seitillä, kissakalasarjan voittivat Mikko Leskinen, Mika Pöllänen ja Tommi Nurmi yhteisvoimin pyydetyllä 10,95kg katilla. Keilasarjan voiti Keijo Perhomaa 9,0kg keilalla ja sekalaiset-sarjan voitti suvereenisti Jarmo Huovinen todella komealla 4,8kg punakampelalla. Kyseinen punakampela hätyyttää euroopan- ja jopa maailmanennätyksiä.

Onnea voittajille, jotka saavat piakkoin postissa nipun Gummimak-kumimatoja!!

Kaikkia kuvia ja kertomuksia ei ole vielä ehditty purkaa ja laittaa sivuillemme, eli pyydämme kärsivällisyyttä päivityksissä.

Ennätyskala/Saalisrekisteriin otetaan myös mielellään vastaan kuvia saamistanne kaloista, pienen saaliskuvauksen kera. Lähetä kuva ja lyhyt kuvaus pyyntipaikasta, ajasta, vieheestä sekä tunnelmista saantihetkellä osoitteeseen admin@tyrskyturska.net otsikolla ”Vuonojen jätit”.

Pallas

Hippoglossus Hippoglossus

Turska

Gadus Morhua

Seiti

Pollachius Virens

Kissakala

Anarchicus Lupus

Puna-ahven

Sebastes Marinus

Keila

Brosme Brosme

Sekalaiset

Secalaine Lajistus

Pöllänen, Leskinen ja Nurmi (10,95kg)

Jyrki Artjoki (8,6kg)

Kari Tuomainen (7,5kg)

Marco Holm (6,9kg)