Tyrskyturska

Majoitusvarauspalvelu

Tervetuloa! Voit varata laadukkaan ja kohtuuhintaisen majoituksesi sekä vuokraveneesi Pohjois-Norjan parhaimmilla merikalastusvesillä kätevästi Juk-San kautta sähköpostilla tai puhelimitse suomenkielellä, normaaliin ovh-hintaan ja ilman erillisiä kuluja.

Tarjoamme varauspalvelun kahteen kohteeseen, tällä sivulla olevista linkeistä pääset tutustumaan paikkoihin tarkemmin.
(Klikkaa kartan alla olevia linkkejä, kohteet on numeroitu karttaan)
Kaikki majoituspaikat sijaitsevat noin 100 kilometrin ajomatkan päässä Skibotnista. (Skibotn sijaitsee noin 50 km Kilpisjärveltä länteen.)

(Kartta on päivitettävänä!)

  1. Crazy-Cod / Juk-Sa fishing camp, Ärnöya
  2. Lyngen Havfiskecenter, Nor-Lenangen

Merikalastus ei tietenkään aina ole se kaikkein tärkein tekijä majoitusta kaipaaville. Majoitus kodikkaassa mökissä, jokiveneajelu Reisadalenin upeissa maisemissa, päiväretki Tromssassa, merilintujen bongausretki Fuglöyalle, ratsastusretki Lyngseidetissä, upeaa meritaimenen, meriraudun ja lohen perhokalastusta, riekon ja kiirunan metsästystä, koirilla tai ilman, off-piste hiihtoa keväisillä hangilla merimaisemin…. Tässä on vain osa tarjonnasta!
Mökkejä ja veneitä vuokrataan etupäässä viikoksi, mutta myös päivävuokrat ovat mahdollisia huippusesongin ulkopuolella ellet halua viivähtää koko viikkoa.

Muistathan, että huippusesonki merikalastuksen osalta Norjassa on touko-heinäkuussa. Varauksia huippusesongille on syytä tehdä jopa vuosi ennen matkaan lähtöä. Muutoinkin kannattaa olla ajoissa liikkeellä varausten kanssa, ettei käy niin että joka paikassa onkin täyttä juuri silloin kun haluaisit itse lähteä reissuun.

Klikkaamalla kohteiden linkkejä pääset tutustumaan kohteisiin tarkemmin ja lähettämään varauspyynnön. Tervetuloa vieraaksemme Norjaan!!
HUOM! Majoitusihinnat sisältävät liinavaatteet ja pyyhkeet.