Tyrskyturska

Tyrskyturska Teamin uutisia

Kesän reissut pukkaa päälle

Kesän reissut lähestyvät, ja kuten ennenkin, tietoa reissun edistymisestä tulee sivustolle lähes online, päivän – kahden viiveellä.
-2.7. – 9.7. 2006 RÖST
-11.7. – 22.7. 2006 SÖRÖYA, Sörväer & TALVIK

Tyrskyturskan majoitusvarauspalvelu on avattu

Vappupilkkien reissuraportti vihdoinkin valmis…
http://www.tyrskyturska.net/reissu06_1.html

50 000 kävijän raja rikottiin juuri ennen vappua

Tyrskyturskan videonurkka on jälleen avattu

Kauden 2006 kala- ja kuvakisat on jälleen polkaistu käyntiin!

Lisää tietoa aiheista löytyy alta…
Kalakisa 2006
Kuvakisa 2006

TT & RPTEAM järjestävät kaikille avoimen kalarallin Lyngenissä 28.4. – 1.5.2006

Päätimme järjestää kalastussession Tyrskyturska Teamin ja RP-Teamin yhteistyönä. Tätä on kyselty ja olisi erittäin hauskaa nähdä mahdollisimman monia Forumeiden vierailijoita!

Järjestämme kalastusleirin 28.4.-1.5.2006 Lyngen HavfiskeSenterissä. Mökit ovat erittäin korkealaatuisia ja ympäristössä on paljon retkeilymahdollisuuksia eli jopa vaimotkin saattaisivat (ehkä) viihtyä täällä. Tarkoitus on viettää laatuaikaa merellä, jos et ole ennen ollut veneellä kalassa – ei ongelmaa. Kippareita riittää ja lisäksi saat oppia veneen käytöstä. Saaliskaloista mainittakkoon suuret kissakalat jotka saapuvat rantavesiin alkukeväästä, suuret turskat ja seit sekä palakset, jotka rantautuvat keväällä hiekkaisille alueille. Lyngen Havfisken kotivuono on täysin hiekkapohjainen. Jos sinulla on vähän tai ei ollenkaan tietoa / kokemusta Norjan jäämeren isomusten pyynnistä – no hätä. Opastajia & välineitä löytyy yllin kyllin.
Lisää tietoa paikasta http://www.tyrskyturska.net/reissu05-3/

Mökki kolmella kahden hengen makuuhuoneella 1000 NOK/vrk eli jos mökissä on vaikka neljä heppua, tulee kustannukseksi 250NOK/nuppi/vrk. Vene kustantaa 620NOK (ei sisällä bensaa)/vrk. Veneissä on karttaGPS/kaikuluotain. Veneeseen mahtuu hyvin kolme miestä, neljä = siimasotku. Ei liian kallista, sanoisin!

Jos ajatus kiinnostaa niin pistä postia osoiteeseen
petri.peltonen@levi.fi

Ilmoittaumiset 15.4.2006 mennessä!

Nettikauppa Juksa avattu

Nyt ei enää tarvitse etsiä kissojen koirien kanssa niitä ISOJA jigejä, koukkuja, pilkkejä ym. Norjaan tarvittavaa kalastusvälinettä. Ne löytyvät täältä: Nettikauppa Juksa

2005 reissu tehty

Kesän reissu Norjaan tuli tehtyä, päivitimme reissupäiväkirjaa noin joka toinen päivä matkan aikana. Katso lisää www.tyrskyturska.net/reissu05/

Forumit uusittu

Siirryimme forumeissa paremmin hallittavaan ja omalla serverillä olevaan versioon. Vanha forum http://tyrskyturska.proboards41.com roikkuu mukana vielä jonkin aikaa.

RP-Team mukana uudessa forumissa

RP-Team (Ruijan Palli-Team) on yhteistyössä uudessa forumissa. Yhdistämällä forumit saamme toivottavasti aikaan suomen suurimman Norjan merikalastusta käsittelevän forumin.

Heinäkuussa ennätysmäärä kävijöitä

Sivuilla on vieraillut heinäkuussa ennätysmäärä kävijöitä ja vilkas tahti näyttää jatkuvan! 40.000 raja häämöttää…

Täpläkissakala ensimmäistä kertaa TT:n sivuilla

Talvikista on saatu kaksi toden totta suurta täpläkissakalaa, 20 kilon molemmin puolin. Tätä verrattain harvinaista otusta ei sivuillamme olekaan ennen nähty. Katso lisää: www.tyrskyturska.net/ennatys/

Viimeksi päivitettyä

Kalakisaan on tullut uusia fisuja, kuvakisa on käynnissä, uutta videomateriaalia on myös tarjolla. Valikosta sekalaisten alta löytyy lukijoiden matkakokemuksia. Linkkilistaa on täydennetty sekä linkeissä että majoituksessa. Ennätyskalarekisteriä viilataan kuntoon kunhan aikaa löytyy…

Kymmeniätuhansia karkureita

Altavuonossa on karannut 97 000 kassilohta kasvattamosta. Kalojen keskipaino on 2-3 kilon luokkaa. Mm. Talvikista on saatu soppatarpeet hetken uistelun tai heittelyn jälkeen. Taitaa olla maailman saalisvarmin lohipaikka tällä hetkellä?
Lohien karkaamisen syy on ilkivalta, rantavaijerit on katkaistu.

Toivottavasti lohia olisi vielä jokunen jäljellä heinäkuussa. Höystäisi kivasti kissakalapastaa…

Kauden isomus napattu

Saltstraumenilta saatu yli 100kg:n pallas… outdoor.se

Kalakisa käynnissä

Jokavuotinen kalakisa on taas käynnissä. Loihakat palkinnot & mainetta ja mammonaa luvassa! Katso Kalakisa 2005

Kuvakisa käynnistyi

Haemme kesän parasta valokuvaa, jonka TE, hyvät vierailijat äänestätte. Tietenkin parhaan kuvan ottaja saa palkinnon. Katso TÄÄLTÄ lisää!

Forumeilla vilkasta, sivuilla yli 33.500 kävijää

Kesän lähestymisen huomaa joka vuosi: porukkaa käy sivuilla ennen kauden alkua ennätysvauhtia. Myös uusi forum on otettu hyvin vastaan, toivottavasti sille on jatkossakin tilausta. Tämän alan forumeita alkaa olla jo kokolailla paljon, saas nähdä riittääkö porukkaa pitämään keskustelut hengissä.

Täältä lisää uutisia Norjanmaalta: www.aftenposten.no